top of page

Blomster/dekor

Blomster

Brudebuketter,  corsages (knapphulls blomster)og kreative bryllup blomsterdekorasjoner, og kranser.

Valget av blomster til buketter og dekorasjoner avhenger av en rekke faktorer: Personlige preferanser, fargetema, og tid på året. Med et så stort utvalg av planter og blomster som hører hjemme i landet,  vil det ikke være behov for å arbeide med  importerte blomster, uansett hvilken årstid. Mulighetene er virkelig uendelige!

 

Med våren kommer blomstrende Kirsebær, Pære, Mandel og Magnolia trær. Føl de intense gulfarger av Mimosa og Forsythia, og den livlige Rododendron. De hvite og rosa Peoner eller Amaryllis. Også typisk om våren er de Iris og Fresia, med sine herlige dufter. De elegante Liljer, delikate Camellia og tidløse roser.

 

Sommeren bringer en flamme av farger som vil lyse opp ditt bryllup i Italia. I tillegg til dekorative Solsikker, vanlige Artemisia lactiflora ’Elfenbein’, Riddersporer er en verdifull ressurs som finnes i ulike farger; hvit, rosa, blå, blandet med ville ryllik blomster. Hortensia er perfekt for store komposisjoner, mens Tusenfryd, Løvemunn, og Smørblomster er ideelle for flere enkle arrangementer.

 

Skap en varm atmosfære med strålende høstfarger, prydet av gresskar og granateple. For større innflytelse, «Brannfakkelen» Lilly, eller Tritoma, en slags korn som farger varierer fra brun til oransje. Til bordpynt, Eikeblader med sine eikenøtter, bær klynge av Skimmia, Kastanje , druer av lykke, for en rustikk og trøstende følelse. Oliven blader er også særdeles dekorativt å bruke i brudebukett og som pynt.

 

Vinter: blomster som Viburnum (Krossved)og Kristtorn kommer i delikate farger. De eviggrønne er ofte dekorert med gull og sølv, fremhevet av sine lyse fargede bær. Hellebore, eller Julerose varierer i farger fra hvitt til mørk plomme, og regnes som den blomsten for den mystiske bruden.

 

  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page