top of page

Referanser/tilbakemeldinger

 

Til Ida!

 

Vil med dette få nok en gang takke deg for et flott bryllup du klarte å lage for oss i Desenzano ved Gardasjøen i Italia. Det ble akkurat så koselig og flott som vi ønsket. Det var litt skummelt å sitte i Norge og skulle si hva vi ønsket oss for dagen og ikke fysisk kunne være med å se hvor bryllupet skulle være før vi kom  ned og bare sende deg bilder av blomster og farger som vi ønsket. Så gleden var stor over at alt ble som vi ønsket. Både av farger, stedet og og at du klarte å få til det vi ønsket. Vi hadde en fantastisk dag og det hadde også familien og vennene våre som var med. Veldig hyggelig at personalet på hotellet klarte å gjøre så alle i alle aldre hadde en flott lang helg. Vi reiser gjerne dit igjen:)

 

Takk for alt hjelp med vår dag!

 

Med vennlig hilsen

 

Espen og Tone:)

"Kjære Ida.

Nå er vi vel hjemme etter en helt magisk tur. Vi vil så gjerne få takke deg for all god hjelp. Du har kommet med mange gode ideer og forslag til hvordan vi kunne få dagen helt perfekt, og det fikk vi! Vi koste oss fra morgen til kveld, og det beste av alt var at vi bare kunne nyte hvert sekund. Vi er helt imponert over borddekking, blomster, maten var fantastisk og vielsen noe helt spesielt. De som spilte musikk var så gode, og vi gleder oss til å se alle bildene fra fotografen.

Alle gjestene hadde en super langhelg, og de har skrytt veldig av stedet. God service, fine rom og ikke minst utrolig god mat.

Takk for all god hjelp og for at vi har fått bli kjent med deg.

Mvh Cecilia & Per"

Kjære Ida Tusen tusen takk for fantastisk hjelp. Vårt bryllup ble enda mer enn vi hadde drømt om. Dine anbefalinger, erfaring og entusiasme resulterte i drømme bryllup. Vi kunne bare nyte... Fransesco sang vidunderlig, stedet er bare vakkert. Vi er takknemlige og lykkelige over å få oppleve denne reisen. Klemmer Einar og Trine
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Vårt Magiske bryllup på en strand i Italia, Juni 2015, Sardinia

 

Vi hadde bestemt oss for å kombinere bryllup og ferie, vi varslet alle ett år i forkant, slik at alle hadde mulighet til å planlegge i god tid. Å planlegge ett bryllup i Italia, kreerer ikke så veldig mye jobb når man har en bryllups planlegger som er kjent i Italia og har gode lokaliteter. Jeg hadde i forkant bestemt fargene jeg ville ha, og når stedet vi skulle gifte oss på var bestemt, kunne jeg planlegge hvordan jeg ville at det skulle pyntes. Overhode ikke nødvendig, men jeg hadde lyst å ha ett personlig preg på dagen. Fra Norge tok jeg med servietter, lysbobler til å henge i tak, bordkort og bordpynt. Jeg sjekket ut hvordan vi kunne ha bordene og planla bordplasseringen før vi dro, slik at når vi kom ned var det bare å instruere hvordan det skulle være. Ida var behjelpelig med alt, hun lagde nydelige menykort i stil med resten av pynten vår,  kjørte oss til avtalene våre og viste genuin glede og et ønske om at vi skulle få ett flott bryllup. Jeg var skeptisk til å bruke Italiensk frisør, helt ubegrunnet, hun var fantastisk, jeg har typisk skandinavisk blondt hår som hun forvandlet til en kreatur i seg selv, akkurat slik jeg ønsket  men ikke trodde var mulig.

 

Og dagen ble virkelig magisk, alterteltet blafret i kveldsvinden med nydelige blomsteroppsatser, blå himmel mot blått hav, alle våre nære og kjære samlet. Vi hadde en fantastisk sanger, som sang oss ned til stranda og under seremonien, opera. Det var vel ikke ett eneste øye som ikke var tårevått.  Det var ordføreren som viet oss, han var staselig kledd og hadde med seg sin familie som vi fikk hilse på.  Rammene rundt oss kunne ikke vært vakrere.

 

Maten var eksepsjonell, vi hadde aperitiff før middagen, gode viner og deilig dessert. Jeg hadde med fra Norge brudeparet som skulle stå oppå bryllupskaken, det var prikken over i`en. Lokalet var rett at med stranden, så vi fikk med oss den rosa himmelen som speilet seg i havet før stjernene poppet opp på himmelen. Vi avsluttet middagen med at alle gikk på stranden og sende opp kinesiske lykter, ett symbol på ett ønske om en god fremtid    

Jannicke og Kai  

bottom of page