top of page
Opplev Italia sammen med oss. 

ITALIA landet med gammel historie, romantisk lanskap, sol, sjø, fargerike mennesker, 

god mat og vin. Italia har alt man bare kan ønske seg for en perfekt setting på

ett trivelig bryllup, enten alene bare dere to eller med venner og familie tilstede. 

 

Italia er langstrakt og alle de 18 regionene har unik historie, landskap, tradisjoner og matkultur. fra Fjelregionen i dolomitene Alto arige i nord til Calabria i sør. Italia Har også de flotte øyene Sardinia og Sicilia. På denne siden skal vi presentere noen av stedene vi jobber sammen med i Italia. 

Si "JA" i romantikkens Italia, 

velg mellom unike settinger som, strandbryllup på Sardinia, vingårdsbryllup i Toscana, villa bryllup i Verona, slottsbryllup ved Gardasjøen, Vinterbryllup i Dolomitene med vielse på en høyde 4200 meter over havet, Gondol bryllup i vakkre Venezia eller på en eksklusiv terrasse med utsikt rett på Colosseum  i Roma. Vi jobber over hele Italia fra nord til sør, vest til øst. Har dere ett spesielt sted dere har ett ønske om å gifte dere på ta kontakt med oss så hjelper vi dere å realisere drømmen.

 

-Mulighetene er mange i unike Italia-

For eksempel å gifte seg i Toscana

«Den som har helgener, har mirakler», heter det i et toskansk ordtak. Men hva er underverkene som får hjertene våre til å hoppe av glede ved tanken på et bryllup i Toscana? Er det de imponerende palassene og de imponerende kunstsamlingene? Er det cappuccino på en travel piazza? Er det landskapet som beruser oss og kjærtegner vår sjel på samme tid? Det uforlignelige kjøkkenet som overskygger mange ting? Alt dette og mye mer utgjør underverket i Toscana i hjertet av Italia. Denne regionen har ganske enkelt utrolig mye sjarm og har en rekke gledesbringende høydepunkter som ingen andre steder i verden - kort sagt: denne regionen er en drøm å gifte seg og perfekt for å feire den vakreste dagen i livet ditt her !

Mulighetene virker nesten uendelige: gifte seg i Toscana i et middelalderslott eller i et tidligere kloster, en champagnemottakelse i en hage med utsikt over det toskanske landskapet eller med utsikt ned til havet, et bryllup i Toscana på en vakker vingård eller i en fantastisk en Country villa.

... eller hva med Gardasjøen

Du drømmer om å gifte deg ved Gardasjøen. Vi kan realisere drømmen om et bryllup ved Gardasjøen med stil. Vi vil gjerne organisere ditt borgerlige bryllup ved Gardasjøen. Når du hører ordet «Gifte seg ved Gardasjøen» tenker du selvfølgelig også på Verona med sin vakre arena og Sirmione-halvøya i den sørlige enden av innsjøen. Til tross for kjas og mas som hersker i denne regionen i høysesongen i juli og august, tilbyr området fortsatt stille, rolige og rolige steder for et typisk italiensk "bryllup ved Gardasjøen".

Med sitt unike landskap tilbyr innsjøen det perfekte bakteppet for å gifte seg ved Gardasjøen og den påfølgende bryllupsreisen. Med vingårdene og olivenlunder ved innsjøen og de mange små havnene i strandsonene, er det mange gode steder å gifte seg ved Gardasjøen. Par kan feire bryllupet sitt på en vingård eller bestille et sted rett ved kysten. Det finnes også egnede etablissementer med hager og bassenger i det fjellrike innlandet.
Ønsker du å gifte deg ved Gardasjøen, finner du det rette stedet på grunn av det mangfoldige landskapet mellom fjell og innsjø.

bottom of page