top of page

Om oss

Det er flott at du er her og at du tenker på å gi den vakreste dagen i livet ditt i mine hender med tillit! Jeg vil kort presentere meg selv for deg. Mitt navn er Daniela Di Matteo.
Som innfødt tysk-italiener snakker jeg flytende tysk og italiensk, jeg snakker også flytende engelsk og jeg er godt kjent med begge mine kulturer, tradisjoner og singulariteter.
Det har alltid vært min styrke å planlegge prosjekter perfekt ned til minste detalj og å gjennomføre denne planen punktlig, riktig og med mye engasjement og lidenskap. Mine styrker som oppmerksomhet på detaljer, nysgjerrighet, kreativitet og fascinasjon for vakre ting har alltid fulgt med min profesjonelle karriere. Og til slutt oppfylte jeg drømmejobben min, som kombinerer alt dette, i Italia.
I dag er jeg ubeskrivelig glad for å følge fremtidige brudepar fra første idé til den perfekte bryllupsdagen. Jeg tar meg av hver forespørsel, uansett hvor ekstraordinær, jeg kjenner den rette tjenesteleverandøren til den beste prisen og jeg holder alle tøylene i hånden. Med en detaljert plan, profesjonell organisering og pålitelig ledelse av selve bryllupsdagen, blir bryllupet ditt garantert en drømmeaktig og uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester.

 

Denne nettsiden ble opprettet for å tilfredsstille våre kunders behov for mer info om bryllup i Italia.  Vi bestemte oss for å sette vår kunnskap og kompetanse til tjeneste, og å dele med dere, de små hemmeligheter som gjør vårt vakre land så unik.

 

Med å kikke på dette nettstedet vil du finne nyttig informasjon, våre unike og eksklusive tips, logistikk, stiler og ideer som er frukten av mange års erfaring i bransjen. Kort sagt ønsker vi å tilby våre kunder noe unikt som setter positive minner for resten av livet.

 

Vi tilbyr, ikke bare ett "standard" bryllup, men en opplevelse, beriket med vår hjelp og tilpasset sammen med dere. Dette betyr at gjennom en oppriktig og åpen dialog vil vi være i stand til å anbefale de beste alternativene for å tilfredsstille deres forventninger og budsjett. Kommunikasjon er nøkkelen, og vi forplikter oss å tilrettelegge i henhold til de tjenester vi kan tilby. Forkorte avstander og gjøre opplevelsen av planlegging enkelt og tilgjengelig. Pr E-post, og telefonsamtaler.

bryllup i Italia
profilitaliabryllup
#italiabryllup #bryllupsplanlegging #Trudvang #bryllup #bryllupsfotografering #bryllup2016 #myweddin
Bryllup.italia23
Bryllup.italia1

Hvorfor velge oss som bryllupsplanlegger ?

Lidenskap

"Først og fremst er lidenskapen som vi har for Italia. Vi kunne ikke vært mer stolt av ett land. Vi har gleden av å bo i Italia og elsker maten, det vakre og varierte landskapet, og menneskene som bor her.

 

Spare Penger

"Gode råd er penger spart! En god bryllupsplanlegger er i stand til å strekke ett budsjett for å sikre at kunder får mest mulig for pengene. Vi hjelper kundene til å være realistisk ved budsjettering. Vi hjelper til med å organisere en minneverdig begivenhet innenfor budsjett hvert enkelt brudepar har.

 

 

Mindre stress 

”La de stressende forberedelser være vår jobb å organisere. Slik at du kan senke skuldrene og bare nyte tiden før bryllupet.  Vi vil følge deg trinn for trinn i alle prosedyrene og gi deg ett detaljert bryllupsprogram før avreise”.

Din tid er dyrebar

"Full tids karriere, barn og andre forpliktelser samarbeider ikke alltid med tidkrevende telefonsamtaler og befaringer som kreves for å finne de beste leverandørene for den store dagen. Vi vil bistå i alle dine behov for å kommunisere gjennom italienske leverandører og steder. Vi kan administrere alt, og / eller plukke bestemte områder for deg. Du vil være involvert så mye eller så lite som du foretrekker. Selv om du bestemmer deg for å organisere alle pre-planlegging på egen hånd, kan du vurdere å bringe inn en bryllupsplanlegger å overvåke dag-av tjenester. Vi er i stand til å fullføre og trygt veilede deg gjennom hele prosessen uten å ta mer kontroll enn du ønsker.

 

Alle stedene vi jobber med holder høy standard.

"Vi jobber bare med den beste kvaliteten på tjenesteleverandører. Vi har levd våre liv i Italia, og har arrangert bryllup i de fleste av områdene.

 

Dette har vært svært viktig i vår karriere, og vi tror det i stor grad kommer våre kunder til gode ved å tilby dem med de mest kvalifiserte leverandører. Vi sørger også for at de gir den beste servicen i alle områder og bygger en sterk relasjon, som igjen vil gi trygghet til våre kunder.

 

Tilsyn og samarbeid

"Vi vil gi deg vår komplette veiledning og samarbeid for å sikre at bryllupet går akkurat som planlagt. Vi vil ha en løpende dialog gjennom hele planleggingsprosessen.

 

Tilpass bryllupet

"På grunn av vår enorme kunnskap om Italia, er det mulig å bygge en personlig pakke som materialiserer dine forventninger, ønsker og budsjett. Fortell oss hva du ønsker og vi vil gjøre så bryllupet ditt går i oppfyllelse. 

 

Bekymringer

Vår utfordring som bryllup planleggere er å sette opp et bryllup slik at det blir det mest perfekte arrangementet som våre kunder alltid har drømt om. Vi bistår våre kunder ved å bli venn og partner i deres bryllups forberedelser. Et bryllup er mest sannsynlig den viktigste dagen i en persons liv. Vi kommer opp med ideer og løsninger for å realisere ditt perfekte bryllup, ved å lytte til dine behov og ønsker.

 

Tillit

"Vi er sikre på at vi kan gjøre deres bryllup best mulig ved at dere får full kontroll over deres bryllup. Vi vil dele våre tjenester, kunnskap og lidenskap for å lage det dere ønsker! "

 

Ærlighet

"Vi forstår dynamikken i å koordinere en hendelse fra to forskjellige deler av verden. Vi har svært personlige relasjoner med våre leverandører, og ønsker å bygge bro som med alle involverte parter. Italienerne er fylt med kjærlighet og ønsker å imøtekomme behovene til utenlandske brudepar. Siden alle aspekter av bryllups planleggingen vil gå direkte gjennom oss, stoler disse leverandørene på vår ærlighet og trofasthet. De vil garantere for oss det beste av deres tjenester, og vi vil være i stand til bringe videre til deg og deres bryllup

 

Spesialtilbud

"Dette er en av de viktigste aspektene ved vår virksomhet. Siden vi personlig kjenner nesten alle våre leverandører, og har reist og bodd i ulike områder, tilbyr de oss mange eksklusive tjenester. Tjenester som ikke er tillatt av andre bryllupsplanleggere. Noen av disse kirkene, hoteller og restauranter er kun tilgjengelig gjennom personlige forbindelser og tidligere å ha jobbet sammen på grunn av sin beliggenhet, prestisje og intimitet.

 

 

bottom of page