top of page

Country House in Bucine 

CASA_MURLI-6c3f4c28.jpeg
Mario-&-Cristina-24-Settembre-2015-7.jpg

EIENDOMMEN OG DENS HISTORIE

Casa er en historisk residens som ligger i pittoreske Val D'Ambra, på det toskanske landskapet nær Siena. Historien begynner med Court of the Captains of the Guelf Party, og dens opprinnelige konstruksjon dateres tilbake til slutten av 1500-tallet da den fungerte som et utkikkstårn for å beskytte det nærliggende Montebenichi-slottet. I 1823 ble det eiendommen til Guelf Captain Giorgio og ble deretter omgjort til et våningshus.

I 2009 ble en omhyggelig restaurering av hele bygningen fullført av Massini-brødrene, med mål om å bevare de tradisjonelle trekkene i toskansk landlig arkitektur. Villaene har blitt nøye restaurert, og miljøet rundt har blitt revitalisert, inkludert planting av cirka 1000 oliventrær. I dag er Casa et luksuriøst landsted som tilbyr en autentisk og raffinert opplevelse.

Eiendommen ligger i et fantastisk landskap og kan skilte med en rik kulinarisk tradisjon. Restauranten vår tilbyr daglige typiske og ekte retter, som gir en utmerket kulinarisk opplevelse. Autentisitet, kulturarv, klassisk arkitektur og gammel historie er bare noen av elementene som gjør Casa til det perfekte reisemålet for mange private arrangementer.

bottom of page