top of page

Villa nær Siena

villa-podernovo.jpg
3ff6982a7254a99a73588297b55723d9.jpg

SJARMENDE FERIE OG BRYLLUP VILLA I TOSCANA

 

Villaen er en ferievilla i Toscana fra 1700-tallet med basseng nær Siena, på det toskanske landskapet. Det er det ideelle stedet å tilbringe avslappende ferier i denne regionens vakre landskap.

Her kan du finne mange middelalderlandsbyer på en bakketopp og uberørte landsbyer, avslappende utsikt og herlige gater som slynger seg gjennom frodig landskap. Området er rikt på historie, og blant de viktigste severdighetene og attraksjonene er det unike, enestående San Galgano Abbey og Hermitage of Montesiepi som bevarer det autentiske 'Sword in the Stone' som du fortsatt kan beundre århundrer senere. Omgivelsene er attraktive, naturskjønne og fortsatt ekstremt autentiske.

Det er også en sjarmerende villa for bryllup i Toscana, et ideelt sted for intime, romantiske og festlige landlig-chic bryllupsfeiringer i nærheten av San Galgano-klosteret. Både San Galgano Abbey og Hermitage of Montesiepi er unike og bemerkelsesverdige bryllupssteder, derfor er vår bryllupsvilla i Toscana det ideelle stedet for dine uforglemmelige bryllupsfeiringer.

Det er riktignok mange bryllupsvillaer og bryllupsdestinasjoner i Toscana, men bare her har du muligheten til å gifte deg inne i selve klosteret. Det er det som gjør oppholdet i bryllupsvillaen vår i Toscana så veldig spesielt.

bottom of page