top of page

Gratis mafia bryllup i Calabria...

Calabria- paradis på jord. Så lukket og myteomspunnet.

Calabria er den sørligste regionen i Italia helt på tåspissen. Calabria har er en region med en antikk levemåte, lokket mentalitet, fantastisk natur og råvarer av kvalitet. Etter å ha bodd i Calabria i noen år har jeg lært menneskene og regionene å kjenne og jeg føler en forelskeses følelse av å ha muligheten til å bo her. Jeg liker så mange aspekter med Calabria. Jeg velger å fokusere på kvalitetene og mulighetene som regionen tilbyr i stedet for å se på det negative, for man finner negative ting over hele verden og som turist/ fastboende i Calabria merker man ingenting til mafia. Personene her nede er rolige og bryr seg om de små tingene,eks, hva de har fått gjordt i huset, hvilke peperoncini de har plantet i sine kjøkkenhager, og hva når de skal i kirken neste gang. Ja, calabreserne er rolige folk som liker å styre med sitt.

Hvorfor velge Calabria som bryllupsdestinasjon- Personene fra Calabria vet å stelle i stand til fest, høy klasse på mat og detaljer. God ordanisasjon. Stemning og musikk er bestandig ett sant innslag på bryllup i Calabria. Menneskene er rike på tradisjoner og kultur og dette elsker dem å formidle til turister eller folk fra andre regioner. Stolthet over hva dem har, igjen de små tingene er viktige i livene så høyst som i bryllupene her nede på tåspissen.

Gammel tradisjon i Calabria er å gå sammen med brudefølge gjennom gatene for å mota gratualsjoner fra med borgere

Calefornia look alike- ja, det er denne føleøsen man får når man kommer til Calabria. Calabria er regionen med høye fjell og milevis med hvite strenger med krystallklart vann. Sol og strandliv fra slutten av April til slutten av oktober. Toropisk klima. Om vinteren kan man drive med ulike skiaktiviteter og høsten går med til plukking av de velkjente og særdeles smakfulle soppene fra aspromonte, Calabria

Min service gratis... simpelten fordi jeg ønsker å gjøre Calabria kjent for nordmenn

Jeg ønsker å tilby min kunnskap, passion for Calabria i mitt arbeid som bryllupsplanlegger. Året 2017 tilbyr jeg gratis bryllupsplanlegging til 3 brudepar som ønsker å legge sitt bryllup til paradiset Reggio Calabria. Avhengi av hvor mange dere er ønsker jeg å hjelpe til med deres drømmebryllup i den sørligste regionen, Calabria.

Min bryllupsplanleggerservice er gratis og inkluderer; · Visningstur; Jeg møter dere og viser dere rundt på det stedet dere bestemmer dere for. · Registrering av dokumenter i Italia. · Skatter og avgifter for registrering av dokumenter i Italia. · Assistanse ved underskriving av dokumenter. · Utsendelse av informasjon pr. epost til gjester i gjesteliste. · Telefon og e-postkontakt etter kundens ønske under hele perioden samarbeidet pågår. · Organisering av leverandører og utarbeidelse av avtaler i forhold til; - Hotell og overnatting - Musikk - Blomster og dekor - Fotograf - Hår og makeup - Organisering av transport til og fra vielsen. · Organisering av utflukt for brudeparet og gjestene dersom dette er ønsket. Kostnader tilevt. utflukt må brudepar og gjester dekke selv. · Assistanse på vielsesdagen fra morgen til kveld der jeg sørger for at alt knyttet til seremoni og bryllupsfest er på plass. Ønsker du å gifte deg i Reggio Calabria?

Ta kontakt IDA TRUDVANG/ ITALIA BRYLLUP www.italiabryllup.no info@italiabryllup.no Telefon: 21393718/ 41286084 www.facebook.com/Bryllup.i.italia Via Bernini 3 Melito di Porto Salvo (RC)

74 visninger
Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page