top of page

Bryllup i Veneto

Nyt strandparadiset på Italias østkyst

Kyststrekningen fra Porto Tolle, sør for Albarella, til Bibione i nord, som er ca 170 km lang , er karakterisert ved dens brede og barnevennlige sandstrender. De fleste stedene er strendene private, og når man bestiller hotell eller leilighet i byene, så hører det oftest to solsenger og en parasoll til hver bolig. Det finnes også offentlige strender, for dem som ikke ønsker å betale for solsenger og parasoller. Strendene er hovedsakelig langgrunne og barnevennlige. Det er generelt mange barneaktiviteter på strendene som f.eks lekeplasser og forskjellige sportsaktiviteter.


110 visninger
Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page